Căutare
0
Coşul meu

Gleturi

Nou
Fixativ pentru Consolidare Tencuieli Vechi  RASOBUILD ECO CONSOLIDANTE

Fixativ eco-compatibil pentru consolidarea tencuielilor vechi şi friabile, ideal in GreenBuilding. Pe bază de apă, respectă mediul şi sănătatea operat..

375,65 RON

Nou
Glet RASOBUILD ECO

Glet de finisaj mineral, eco-compatibil, ideal in GreenBuilding. Cu emisii reduse de CO2, conţine materii prime reciclate reciclabil ca material inert..

71,72 RON

Nou
Glet pe Baza de Ghips RASOBUILD ECO GESSO

Glet de netezire mineral eco-compatibil pe bază de ghips pentru finisaje extrafine in interior, ideal in GreenBuilding. Cu emisii reduse de CO2, recic..

59,11 RON

Nou
Chit RASOBUILD ECO STUCCO RP

Chit organic mineral eco-compatibil pentru chituiri de flexibilitate ridicată şi aspect final complet neted, ideal in GreenBuilding. Fără solvenţi, re..

86,62 RON

Nou
Glet pe Baza de Ghips RASOBUILD ECO TOP GESSO

Glet de netezire mineral eco-compatibil pe bază de ghips pentru finisaje in interior, ideal in GreenBuilding. Cu emisii reduse de CO2, conţine materii..

110,52 RON

Nou
Glet pentru Acoperire Mozaic, Plastic, RASOBUILD ECO TOP

Glet de netezire eco-compatibil, ideal in GreenBuilding. Se utilizeaza la gletuirea, netezirea placarilor stabile, ancorate in perete ca: placari cu p..

147,47 RON

Nou
Amorsa Consolidanta KERAKOVER ECO ACRILEX PRIMER

Primer fixativ eco-compatibil pe bază de microemulsii, cu mare putere liantă, ideal in GreenBuilding. Pe bază de apă şi cu un conţinut scăzut de solve..

341,50 RON

Nou
Grund KERACOVER ECO ACRILEX FONDO

Grund intermediar organic mineral eco-compatibil pentru pregătirea suporturilor inainte de vopsire, ideal in GreenBuilding. Pe bază de răşină acrilică..

538,95 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)