Adezivi si Lacuri pentru Parchet si Pardoseli

adeziv parchet  lac parchet

Magazinul Ecobricolaj.ro va ofera adezivi si lacuri pentru parchet si pardoseli, ecologice, fara miros.

Cu totii am trecut prin momente mai putin placute in care, o perioada de timp dupa renovarea unei incaperi sau in cladirile nou construite, am inhalat substante chimice toxice, cu un miros intepator.

Este momentul sa ne amenajam sau reamenajam locuinta, aplicand parchet natural sau laminat, fara sa inhalam substante volatile si fara sa suportam mirosuri neplacute.

In magazinul nostru, gasiti toate materialele necesare unei pardoseli de foarte buna calitate: sape autonivelante, rasina / bariera de vapori, adezivi pentru parchet natural, laminat sau pardoseala, chit parchet, lacuri si vopsele pentru parchet fara solventi, pe baza de apa, sau cu un continut scazut de solventi, de la KERAKOLL.

Nou
Adeziv Parchet Slc Eco L34

Adeziv organic mineral ecologic, cu elasticitate ridicată, pentru aplicarea de mare rezistenţă a parchetului, ideal în GreenBuilding. Bicomponent..

242,78 RON

Nou
Ceara Parchet SLC ECO SILOCERA

Ceară eco-compatibilă pentru intreţinerea parchetelor tratate cu Slc Eco Cera, ideală in GreenBuilding. Monocomponent, respectă mediul şi sănătatea op..

67,25 RON

Nou
Lac Parchet SLC ECO AQUA PUR

Lac pe bază de apă, ecologic, pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Monocomponent, respectă mediul si sănătatea operatorilor. Nu ..

565,03 RON

Nou
Sapun pentru Pardoseli SLC ECO SILOPARK

Săpun eco-compatibil pentru curăţarea pardoselilor şi a suprafeţelor, ideal in GreenBuilding. Concentrat in dispersie apoasă, fără solvenţi, respectă ..

34,03 RON

Nou
Sigilant Pardoseli SLC ECO SIGIPARK

Sigilant eco-compatibil pentru protecţia pardoselilor prefinisate, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, respectă mediul şi sănătatea operatorilor. ..

108,41 RON

Nou
Solvent Parchet SLC ECO SILOMAC

Solvent eco-compatibil pentru indepărtarea petelor şi a reziduurilor de adezivi organici pentru parchet, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, respec..

49,24 RON

Nou
Adeziv Parchet Slc Eco L34 Plus

Adeziv organic mineral certificat, ecologic cu elasticitate ridicată pentru aplicarea de mare rezistenţă a parchetului, ideal în GreenBuilding. ..

316,67 RON

Nou
Lac Parchet cu Nivel Foarte Ridicat de Protectie SLC ECO AQUA PUR HP

Lac pe bază de apă, ecologic, pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Monocomponent, respectă mediul si sănătatea operatorilor. D..

775,83 RON

Nou
Lac Parchet pentru Trafic Extrem SLC ECO AQUA-PUR HPX

Lac pe bază de apă, ecologic, pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Bicomponent, cu un conţinut scăzut de solvenţi, respectă mediul şi..

981,05 RON

Nou
Lac Parchet Bio BIOCALCE PARQUET VERNICE

Lac BIOCALCE PARQUET VERNICE ecologic de la Kerakoll, lipsit in totalitate de solvenţi NMP şi formaldehidă, pentru protejarea naturală şi transpirantă..

0,00 RON

Nou
Gel pentru Chituire Parchet SLC ECO AQUA-PUR FLEX

Gel pe bază de apă, ecologic, pentru chituirea parchetului, ideal in Green Building. Monocomponent, cu un conţinut redus de solvent, respectă sănătate..

443,33 RON

Nou
Primer / Grund Parchet SLC ECO AQUA PUR BASIC

Primer / grund pe bază de apă, ecologic, pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Bicomponent, cu un conţinut redus de solvent, respectă ..

777,64 RON

Nou
Ulei Rasina pentru Lemn la Exterior SLC OIL-DECK HPX

Ulei-răşină eco-compatibil pentru tratarea pardoselilor şi a lucrărilor din lemn in exterior, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, respectă mediul ş..

461,46 RON

Nou
Ulei Parchet cu Nivel Foarte Ridicat de Protectie SLC ECO OIL-PUR HP

Ulei ecologic pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Monocomponent, respectă mediul şi sănătatea operatorilor. Uleiul Slc Eco Oil-Pur..

923,30 RON

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)