Căutare
0
Coşul meu

Protectie si Decorare

Nou
Acoperire Minerala Kerakover Eco Acrilex

Acoperire organică minerală eco-compatibilă, colorată in masă, ideală in GreenBuilding. Conţine materii prime reciclate, respectă mediul şi sănătatea ..

391,18 RON

Nou
Adeziv&Glet BIOCALCE CAPPOTTO

Adeziv&Glet de netezire natural eco-compatibil din var natural NHL 3.5 conform normei EN 459-1, pentru lipirea şi netezirea foarte transpirantă a ..

144,36 RON

Nou
Fixativ pentru Consolidare Tencuieli Vechi  RASOBUILD ECO CONSOLIDANTE

Fixativ eco-compatibil pentru consolidarea tencuielilor vechi şi friabile, ideal in GreenBuilding. Pe bază de apă, respectă mediul şi sănătatea operat..

375,65 RON

Nou
Glet colorat BIOCALCE SILICATO PURO

Glet natural eco-compatibil colorat in masă cu hume şi minerale naturale, pe bază de silicat pur de potasiu stabilizat, ideal in GreenBuilding şi in R..

546,41 RON

Nou
Glet de netezire natural BIOCALCE INTONACHINO

Glet de netezire natural eco-compatibil din var natural pur NHL 3.5 conform normei EN 459-1 pentru finisajul foarte transpirant al tencuielilor, ideal..

104,97 RON

Nou
Vopsea Antirugina si Anticoroziva KERADECOR ECO SINTCROM

Vopsea antirugină şi anticorozivă organică, minerală, eco-compatibilă, ideală in GreenBuilding. Conţine materii prime reciclate, respectă mediul şi să..

166,09 RON

Nou
Vopsea de Interior KERADECOR ECO COLOR

Vopsea transpirantă organică, minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşini vinilice in apă, acoperire şi umplere cu efect opac, ideală in GreenBuildin..

264,26 RON

Nou
Vopsea de Interior Lavabila, rezistenta la mucegai, KERADECOR ECO PAINT

Vopsea organică minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşini stiren-acrilice cu apă, lavabilă, rezistentă la mucegaiuri, ideală in GreenBuilding. Conţ..

361,62 RON

Nou
Vopsea Interioara Antimucegai KERADECOR ECO ACTIV PAINT

Vopsea organică minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşini vinilversatice cu apă, transpirantă şi cu mare putere igienizantă, ideală in GreenBuildin..

379,01 RON

Nou
Vopsea Interior Superlavabila, rezistenta la mucegai, KERADECOR ECO SUPER PAINT

Vopsea organică minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşini stiren-acrilice cu apă, superlavabilă, rezistentă la mucegaiuri, ideală in GreenBuilding...

488,54 RON

Nou
Vopsea Kerakover Eco Quarzite efect opac

Vopsea pe bază de apă cu cuarţ, organică, minerală, eco-compatibilă, pe bază stiren-acrilică, cu aditivi anti-biodeterioratori, acoperire cu efect opa..

534,61 RON

Nou
Email pentru suprafete zincate KERADECOR ECO ZINKOVER

Email de bază şi finisaj eco-compatibil, rezistent la agenţii atmosferici, cu acoperire şi pensulare optimă, ideal in GreenBuilding. Respectă mediul K..

403,60 RON

Nou
Glet RASOBUILD ECO

Glet de finisaj mineral, eco-compatibil, ideal in GreenBuilding. Cu emisii reduse de CO2, conţine materii prime reciclate reciclabil ca material inert..

71,72 RON

Nou
Diluant Keradecor Eco Solmix Universal

Diluant eco-compatibil cu mare putere solventă şi evaporare lentă, ideal in GreenBuilding. Respectă sănătatea operatorilor. Keradecor Eco Solmix Uni..

159,58 RON

Nou
Email Lucios pentru Lemn si Fier KERADECOR ECO LUX

Email eco-compatibil protector şi decorativ cu efect lucios, rezistent la agenţii atmosferici, cu acoperire şi pensulare optimă, ideal inGreenBuilding..

249,14 RON

Nou
Glet pe Baza de Ghips RASOBUILD ECO GESSO

Glet de netezire mineral eco-compatibil pe bază de ghips pentru finisaje extrafine in interior, ideal in GreenBuilding. Cu emisii reduse de CO2, recic..

59,11 RON

Nou
Vopsea Rezistenta UV  KERAKOVER ECO ACRILEX PITTURA

Vopsea pe bază de apă organică, minerală, eco-compatibilă, pe bază acrilică, cu aditivi anti-biodeterioratori, acoperire cu efect opac, ideală in Gree..

877,97 RON

Nou
Chit RASOBUILD ECO STUCCO RP

Chit organic mineral eco-compatibil pentru chituiri de flexibilitate ridicată şi aspect final complet neted, ideal in GreenBuilding. Fără solvenţi, re..

86,62 RON

Nou
Vopsea Interioara Termoizolanta, Anticondens, KERADECOR ECO KLIMA PAINT

Vopsea termoizolantă organică minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşini vinilice cu apă, lavabilă, rezistentă la mucegaiuri, ideală in GreenBuildin..

798,87 RON

Nou
Vopsea rezistenta la alge, ciuperci, mucegai KERAKOVER ECO ACRILEX FLEX

Vopsea pe bază de apă, organică, minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşina elastomerică, ideală in GreenBuilding. Conţine materii prime reciclate, ..

872,76 RON

Nou
Email Mat KERADECOR ECO AQUA MAT

Email eco-compatibil protector şi decorativ satinat, rezistent la agenţii atmosferici, cu acoperire şi pensulare optimă, ideal in GreenBuilding. Pe ba..

271,65 RON

Nou
Email Mat pentru Lemn si Fier KERADECOR ECO MAT

Email eco-compatibil protector şi decorativ cu efect satinat, rezistent la agenţii atmosferici, cu acoperire şi pensulare optimă, ideal in GreenBuildi..

232,84 RON

Nou
Glet pe Baza de Ghips RASOBUILD ECO TOP GESSO

Glet de netezire mineral eco-compatibil pe bază de ghips pentru finisaje in interior, ideal in GreenBuilding. Cu emisii reduse de CO2, conţine materii..

110,52 RON

Nou
Email Lucios KERADECOR ECO AQUA LUX

Email eco-compatibil protector şi decorativ lucios, rezistent la agenţii atmosferici, cu acoperire şi pensulare optimă, ideal in GreenBuilding. Pe baz..

298,97 RON

Nou
Glet pentru Acoperire Mozaic, Plastic, RASOBUILD ECO TOP

Glet de netezire eco-compatibil, ideal in GreenBuilding. Se utilizeaza la gletuirea, netezirea placarilor stabile, ancorate in perete ca: placari cu p..

147,47 RON

Afişare 1 - 25 din 29 (2 pagini)