Căutare
0
Coşul meu

Pregatire Strat Suport

Nou
Banda impermeabila AQUASTOP 70

Bandă din polipropilena neţesută cu inălţimea de 140 mm cu tratare impermeabilă rezistentă la agenţii alcalini şi aderenţă ridicată pentru rosturi per..

521,57 RON

Nou
Liant Sapa KERACEM ECO

  Liant hidraulic mineral eco-compatibil cu priză normală şi uscare rapidă, pentru sape normale şi șape pentru pardoseli incălzite, de mare rez..

102,45 RON

Nou
Membrana Minerala NANOFLEX ECO

Membrană minerală eco-compatibilă pentru impermeabilizarea flexibilă de mare aderenţă şi durabilitate a suporturilor inainte de aplicarea cu adezivi, ..

450,78 RON

Nou
Promotor de aderenta KERAGRIP ECO

Promotor de aderenţă eco-compatibil pe bază de apă pentru suporturi absorbante compacte şi neabsorbante, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, fără s..

252,40 RON

Nou
Consolidant de adancime KERADUR ECO

Consolidant de adincime eco-compatibil pe bază de apă pentru suporturi absorbante, ideal in GreenBuilding. Fără solvenţi, cu emisii foarte scăzute de ..

284,07 RON

Nou
Sapa KERACEM ECO PRONTO

Şapă gata de folosire, minerală, eco-compatibilă, cu priză normală şi uscare rapidă pentru aplicare cu adezivi, ideală în GreenBuilding. Emisii ..

59,61 RON

Nou
Banda Impermeabila AQUASTOP 100

Bandă impermeabilă elastică din polietilenă acoperită pe ambele părţi cu polipropilenă neţesută cu aderenţă ridicată pentru rosturi perimetrale şi de ..

391,18 RON

Nou
Izolant de Suprafata PRIMER A ECO

Izolant de suprafaţă eco-compatibil pe baza de apă pentru suporturi absorbante uscate pe bază minerală, ciment, ipsos sau anhidrit, ideal in GreenBuil..

574,35 RON

Nou
Liant Sapa REKORD ECO

Liant hidraulic mineral eco-compatibil cu priză şi uscare ultrarapidă, pentru şape normale şi şape pentru pardoseli  încălzite, de mare rez..

144,05 RON

Nou
Plasa de Armare NANOFLEX AQUASTOP AR1

Plasă specială de armare din fibră de sticlă rezistentă la agenţi alcalini, specifică pentru intărirea membranei eco-compatibile NanoflexR Eco in sist..

456,37 RON

Nou
Sapa Gama BIO BIOCALCE MASSETTO

Şapă naturală eco-compatibilă din var pur natural NHL 3.5 conform normei EN 459-1 şi puzzolană pentru aplicarea ulterioară de teracotă, pietre natural..

81,96 RON

Nou
Nivelant Pereti si Pardoseli KERALEVEL ECO LR

Nivelant mineral eco-compatibil rapid pentru rectificarea de mare rezistenţă şi grosime ridicată a suporturilor neregulate, ideal in GreenBuilding. Em..

130,39 RON

Nou
Rasina Organica pentru Consolidare si Impermeabilizare SLC ECO EP21

Răşină organică eco-compatibilă pentru consolidarea suporturilor absorbante şi impermeabilizarea suporturilor minerale sau de ciment absorbante cu umi..

981,59 RON

Nou
Autonivelant KERATECH ECO R30

Autonivelant mineral eco-compatibil ultrarapid pentru rectificarea de mare rezistenţă şi grosime ridicată a suporturilor neregulate, ideal in GreenBui..

230,98 RON

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)