Căutare
0
Coşul meu

Materiale de Constructii

materiale de constructii

Magazinul Ecobricolaj.ro va ofera materiale de constructii ecologice, profesionale, si solutii care pot rezolva diferite probleme aparute ulterior construirii.

Folosind materiale de constructii ecologice, construiti o casa sau reamenajati un spatiu, benefic pentru sanatatea dvs..  In acelasi timp reduceti poluarea si  protejati mediul inconjurator,  pentru ca impactul materialelor de constructii ecologice asupra mediului, este foarte scazut sau nu exista.

Daca v-ati saturat sa tot refaceti, ce ati construit odata, nu tocmai bine,  pentru ca materialele folosite au avut o calitate indoielnica, va propunem, ca de aceasta data sa alegeti din magazinul Ecobricolaj.ro, materiale de constructii profesionale. Nu veti mai avea surpriza sa aveti infiltratii la terasa, in subsol .....,  sapa faramitata, faianta sau gresie cazuta, mucegai, ......, pentru ca la noi, gasiti materiale si solutii profesionale.

Deasemenea gasiti solutii speciale pentru probleme speciale aparute ulterior construirii sau la fata locului: impermeabilizanti, mortare pentru restaurare beton, adeziv pentru lipire beton, consolidant sapa, mortar impermeabilizant, mortar cu intarire ultrarapida,  aditiv anti inghet pentru adeziv termosistem, beton , mortar, tencuiala,.....

Daca aveti de facut, restaurari de monumente istorice, renovari de case vechi sau pur si simplu vreti sa va faceti o casa cu pereti foarte transpiranti si materiale 100% naturale, va recomandam gama de mortare si tencuieli BIO.

Vanzarea materialelor este insotita de consultanta tehnica necesara lucrarii dvs., astfel incat materialele cumparate sa raspunda 100% nevoilor dvs. si sa fie montate in conditii optime.

 

Nou
Adeziv si Glet pentru termosistem KERAKLIMA ECO

Adeziv si Glet de netezire mineral eco-compatibil, adecvat pentru aplicarea la rezistenţă mare şi deformabilitate ridicată a tuturor tipurilor de pano..

130,39 RON

Nou
Banda impermeabila AQUASTOP 70

Bandă din polipropilena neţesută cu inălţimea de 140 mm cu tratare impermeabilă rezistentă la agenţii alcalini şi aderenţă ridicată pentru rosturi per..

521,57 RON

Nou
Liant Sapa KERACEM ECO

  Liant hidraulic mineral eco-compatibil cu priză normală şi uscare rapidă, pentru sape normale şi șape pentru pardoseli incălzite, de mare rez..

102,45 RON

Nou
Membrana Minerala NANOFLEX ECO

Membrană minerală eco-compatibilă pentru impermeabilizarea flexibilă de mare aderenţă şi durabilitate a suporturilor inainte de aplicarea cu adezivi, ..

450,78 RON

Nou
Mortar Bio de Constructie si Consolidare BIOCALCE MURATURA

Mortar natural eco-compatibil din var natural pur NHL 3.5 conform normei EN 459-1 pentru realizarea zidăriilor din caramidă extrem de transpirante, id..

68,30 RON

Nou
Mortar Bio pentru Tencuire si Reabilitare BIOCALCE RINZAFFO

Mortar natural eco-compatibil din var natural pur NHL 3.5 conform normei EN 459-1 pentru şpriţuirea foarte transpirantă certificată WTA a zidăriilor, ..

97,79 RON

Nou
Mortar cu Intarire Ultrarapida PRESTOCEM ECO

Mortar mineral eco-compatibil, tixotropic, cu priză şi întărire ultrarapide adecvat pentru fixare de mare rezistenţă, ideal în GreenBuildi..

72,96 RON

Nou
Mortar pentru restaurare beton KERABUILD ECO PRESTO

Mortar de Finisaj mineral eco-compatibil, pentru repararea şi netezirea protectoare cu durabilitate garantată a structurilor din beton, ideal în..

130,39 RON

Nou
Promotor de aderenta KERAGRIP ECO

Promotor de aderenţă eco-compatibil pe bază de apă pentru suporturi absorbante compacte şi neabsorbante, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, fără s..

252,40 RON

Nou
Tencuiala deumidificanta SANABUILD ECO

Tencuială minerală eco-compatibilă transpirantă cu silicaţi, specifică pentru reabilitarea şi deumidificarea zidurilor umede, ideală în GreenBui..

139,71 RON

Nou
Aditiv Mortar P5 ECO

Flexibilizant pe bază de apă, eco-compatibil, pentru aditivarea cu prestaţii ridicate a mortarelor de ciment şi a microbetonului, ideal în Green..

571,24 RON

Nou
Consolidant de adancime KERADUR ECO

Consolidant de adincime eco-compatibil pe bază de apă pentru suporturi absorbante, ideal in GreenBuilding. Fără solvenţi, cu emisii foarte scăzute de ..

284,07 RON

Nou
Impregnant deumidificant SANABUILD ECO FONDO

Impregnant pe bază de apă eco-compatibil inhibitor al salinităţii şi promotor al transpirării, adecvat pentru tratarea zidurilor umede din cauza infil..

465,38 RON

Nou
Mortar Bio de Constructie si Consolidare BIOCALCE MURATURA FINO

Mortar natural eco-compatibil din var natural pur NHL 3.5 conform normei EN 459-1 pentru realizarea zidăriilor din caramidă extrem de transpirante, id..

72,96 RON

Nou
Mortar pentru Protectie Fier de Armatura KERABUILD ECO STEEL P

Mortar mineral eco-compatibil pentru protecţia activă şi pasivă a fierului de armătură, ideal în GreenBuilding. Conţine materii prime reciclate,..

117,97 RON

Nou
Plasa V50 pentru Termosistem

Plasă de armare din fibră de sticlă rezistentă la alcali, adecvată pentru consolidarea gleturilor pe tencuieli noi sau de recuperat, studiată în..

490,52 RON

Nou
Sapa KERACEM ECO PRONTO

Şapă gata de folosire, minerală, eco-compatibilă, cu priză normală şi uscare rapidă pentru aplicare cu adezivi, ideală în GreenBuilding. Emisii ..

59,61 RON

Nou
Tencuiala Bio BIOCALCE INTONACO

Tencuială naturală eco-compatibilă din var natural pur NHL 3.5 conform normei EN 459-1 pentru tencuirea foarte transpirantă certificată WTA a zidăriil..

79,17 RON

Nou
Banda Impermeabila AQUASTOP 100

Bandă impermeabilă elastică din polietilenă acoperită pe ambele părţi cu polipropilenă neţesută cu aderenţă ridicată pentru rosturi perimetrale şi de ..

391,18 RON

Nou
Glet pentru Tencuiala Deumidificanta SANABUILD ECO FINITURA

Glet de netezire mineral eco-compatibil transpirant cu silicaţi, potrivit pentru finisarea tencuielilor deumidificante, ideal în GreenBuilding. ..

139,71 RON

Nou
Izolant de Suprafata PRIMER A ECO

Izolant de suprafaţă eco-compatibil pe baza de apă pentru suporturi absorbante uscate pe bază minerală, ciment, ipsos sau anhidrit, ideal in GreenBuil..

574,35 RON

Nou
Liant Sapa REKORD ECO

Liant hidraulic mineral eco-compatibil cu priză şi uscare ultrarapidă, pentru şape normale şi şape pentru pardoseli  încălzite, de mare rez..

144,05 RON

Nou
Mortar Bio de Constructie si Consolidare BIOCALCE CONSOLIDANTE

Mortar natural eco-compatibil din var natural pur NHL 3.5 conform normei EN 459-1 pentru injectarea consolidantă şi transpirantă a zidăriilor cu golur..

93,14 RON

Nou
Mortar pentru Restaurare si Consolidare Beton KERABUILD ECO R4 TIXO

Mortar mineral eco-compatibil pentru repararea cu durabilitate garantată a structurilor din beton, ideal în GreenBuilding. Cu emisii reduse de C..

133,50 RON

Nou
Tencuiala Bio BIOCALCE ZOCCOLATURA

Tencuială naturală eco-compatibilă din var natural pur NHL 3.5 conform normei EN 459-1 pentru realizarea soclurilor foarte transpirantă certificată WT..

135,05 RON

Afişare 1 - 25 din 36 (2 pagini)