Căutare
0
Coşul meu

Bioactivatori pentru Fose Septice

Bioactivatorii pentru fose septice se impart in doua categorii: bioactivatori pentru uz casnic (locuinte unifamiliale) si bioactivatori pentru us profesional (hoteluri, pensiuni, spitale, scoli, locuinte comune, cladiri de birouri, ......). Enzybel a dezvoltat o gama de bioactivatori profesionala, cu o compozitie mai concentrata fata de bioactivatorii de larg consum, cu focus pe diferite probleme care pot sa apara in exploatare, si care se adreseaza atat consumatorilor casnici cat si celor colectivi, astfel incat rezultatele sa fie garantate. Folosind tratamente cu bioactivatori de la Enzybel, economisiti bani si timp!

-20% Nou
Bioactivator Fosa Septica Lichid LC BEL

Bioactivatorul LC BEL lichid este conceput pentru haznale, fose septice, fose colectoare de toate tipurile de apa: WC, chiuveta, baie, apa cu&nbs..

129,71 RON 161,44 RON

-23% Nou
Bioactivator Fosa Septica Lichid LC BEL 5 l

Bioactivatorul LC BEL lichid este conceput pentru haznale, fose septice, fose colectoare de toate tipurile de apa: WC, chiuveta, baie, apa cu&nbs..

593,81 RON 766,83 RON

-17% Nou
Bioactivator Fosa Septica - Fosses Toutes Eaux

Bioactivator conceput pentru fose septice, haznale, separatoare de grasimi,  fose colectoare de toate tipurile de apa: WC, chiuveta, baie, apa cu..

132,09 RON 159,58 RON

-15% Nou
Bioactivator Fosa Septica Economic

Bioactivator conceput pentru haznale,  fose septice colectoare de apa de la WC, chiuveta, baie , mai putin ape colectate de la bucatarie. Se adre..

115,43 RON 136,60 RON

-5% Nou
Bioactivator Fosa Septica Super LC BEL – rezolva probleme aparute din cauza hartiei

Bioactivator conceput pentru  haznale, fose septice, fose colectoare de toate tipurile de apa: WC, chiuveta, baie, apa cu grasimi si resturi alim..

185,64 RON 195,59 RON

-5% Nou
Bioactivator Profesional pt. Fose Septice Lichid BEL

Bioactivatorul Profesional BEL lichid, este conceput pentru fose septice, fose colectoare de toate tipurile de apa: WC, chiuveta, baie, apa cu grasimi..

910,35 RON 962,42 RON

-2% Nou
Pastile pentru Fose Septice Fizzytab

Tratament pentru fose septice- tablete Fizzytab Folositi tablete Fizzytab cel putin o data pe luna pentru a mentine fosa septica in stare buna de..

222,53 RON 226,63 RON

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)