Căutare
0
Coşul meu

Detergenti BIO

Detergentii Bio Enzybel sunt detergenti ecologici, detergenti biodegradabili 100%. Ei sunt compusi din enzime alimentare si bacterii nepatogene. Utilizarea lor nu prezinta nici un fel de risc asupra sanatatii utilizatorului, deasemenea ei nu au nici un impact asupra mediului.

Spre deosebire de detergentii chimici, detergentii biologici degradeaza si transforma moleculele organice de grasime sau mizerie, in simpli componenti, producand gaz netoxic si apa. Acesti simpli componenti, sunt digerati de bacteriile din fosa septica, apa rezultata in urma tratarii biologice (cu detergenti bio si bioactivatori pentru fosa septica sau pentru separator de grasimi) este ecologica.

Practic detergentii Bio Enzybel curata mizeria si grasimea, dar si apa folosita in procesul de spalare.

Folosind detergentii chimici, grasimea si mizeria se dizolva si se lichefiaza, insa doar se muta de pe aria curatata in canalizare. Acelasi lucru se intampla si in cazul golirii mecanice (vidanjarii) a foselor septice sau a separatoarelor de grasimi.

detergenti bio

Enzybel a creat detergentii bio, completant gama de bioactivatori pentru fose septice si separatoare de grasimi, ca sa rezolve urmatoarele probleme:

  • mirosurile neplacute,
  • infundarea instalatiilor sanitare,
  • infundarea foselor septice si a separatoarelor de grasimi,
  • poluarea chimica,
  • costurile de mentenanta ridicata.

Gama de produse este profesionala si are solutii specifice pentru fiecare problema intalnita la:

  • Hoteluri si Pensiuni
  • Restaurante
  • Consumatori privati
  • Facilitatile din colectivitati (scoala, spitale, ...)
  • Industrie
Nou
Detergent Ecologic Concentrat pt. WC si Obiecte Sanitare Detergent Ecologic Concentrat pt. WC si Obiecte Sanitare

Detergent concentrat, ușor de utilizat, fără clor, care elimină petele de murdărie și de calcar de pe suprafețele de porțelan și email. ..

26,99 RON

Nou
Detartrant Bio – Saniclean Eco

Detartrantul Bio - Saniclean Eco este destinat curatarii ecologice a tuturor suprafetelor: dus, robinet, cada, chiuveta , faianta, gresie,…., suprafet..

120,43 RON

Nou
Detergent Bio Concentrat pentru WC – Ecofresh WC

Detergentul Bio pentru WC – Ecofresh WC este un produs ecologic, compus din microorganisme si biosurfactanti, care curata depunerile de piatra s..

153,27 RON

Nou
Detergent Ecologic Concentrat Universal

Detergent concentrat lichid pentru utilizarea pe toate suprafețele dure, cum ar fi pardoseli, gresie, parchet laminat, suprafete vopsite și materiale ..

26,99 RON

Nou
Detartrant Bio pentru Pisoar– BIO Urinoir

Detartrantul Bio pentru Pisoar - Bio Urinoir este destinat curatarii ecologice a pisoarelor. Avantaje: Imediat elimina mirosul neplacut si..

175,17 RON

Nou
Detergent Bio pentru Pisoar sub Forma de Pastila – Ecopasse T

Detartrantul Bio pentru Pisoar sub Forma de Pastila – Ecopasse T este destinat curatarii ecologice a pisoarelor. Avantaje: Imediat e..

38,32 RON

Nou
Detergent Ecologic Concentrat Lichid pt. Vase

Un concentrat eficient de detergent lichid pentru vase ce inlatura imediat cele mai grele grăsimi, conținand glicerină vegetală ce nu ataca pielea org..

21,35 RON

Nou
Detergent pudra ecologic pentru rufe

Detergent concentrat pudra versatil pentru spalarea automata sau manuala a hainelor. Se foloseste atat la spalarea in masina automata a ..

39,03 RON

Nou
Detergent Bio Concentrat pentru Bucatarie - Aliclean Eco

Detergentul Bio concentrat Aliclean Eco este un produs ecologic, special conceput sa degreseze toate suprafetele din bucatarie care intra in contact c..

470,76 RON

Nou
Detergent Bio Concentrat pentru Bucatarie - Multiclean Eco

Detergentul Bio concentrat Multiclean Eco este un produs ecologic, special conceput astfel incat sa curete toate suprafetele: pardoseli, gresie, faian..

470,76 RON

Nou
Detergent Ecologic Concentrat pentru Pardoseli
Nou
Sapun lichid antibacterian cu esenta de tei si aloe vera

Sapun lichid antibacterian cu esenta de tei si aloe vera • Este foarte eficient impotriva bacteriilor MRSA, E coli si Salmonella, omoara 99,9..

30,76 RON

Nou
Agent de clatire pentru masina de spalat vase

Agent de clatire vase foarte performant si versatil Se poate folosi in orice masina automata  de spalat vase. Folositi agentul de clatire Bi..

32,35 RON

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)