Căutare
0
Coşul meu

Enzybel

Nou
Detartrant Bio – Saniclean Eco

Detartrantul Bio - Saniclean Eco este destinat curatarii ecologice a tuturor suprafetelor: dus, robinet, cada, chiuveta , faianta, gresie,…., suprafet..

120,43 RON

Nou
Detergent Bio Concentrat pentru WC – Ecofresh WC

Detergentul Bio pentru WC – Ecofresh WC este un produs ecologic, compus din microorganisme si biosurfactanti, care curata depunerile de piatra s..

153,27 RON

-14% Nou
Bioactivator Fosa Septica Economic

Bioactivator conceput pentru haznale,  fose septice colectoare de apa de la WC, chiuveta, baie , mai putin ape colectate de la bucatarie. Se adre..

104,01 RON 120,43 RON

Nou
Detartrant Bio pentru Pisoar– BIO Urinoir

Detartrantul Bio pentru Pisoar - Bio Urinoir este destinat curatarii ecologice a pisoarelor. Avantaje: Imediat elimina mirosul neplacut si..

175,17 RON

Nou
Detergent Bio pentru Pisoar sub Forma de Pastila – Ecopasse T

Detartrantul Bio pentru Pisoar sub Forma de Pastila – Ecopasse T este destinat curatarii ecologice a pisoarelor. Avantaje: Imediat e..

38,32 RON

Nou
Detergent Bio Concentrat pentru Bucatarie - Aliclean Eco

Detergentul Bio concentrat Aliclean Eco este un produs ecologic, special conceput sa degreseze toate suprafetele din bucatarie care intra in contact c..

470,76 RON

Nou
Detergent Bio Concentrat pentru Bucatarie - Multiclean Eco

Detergentul Bio concentrat Multiclean Eco este un produs ecologic, special conceput astfel incat sa curete toate suprafetele: pardoseli, gresie, faian..

470,76 RON

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)