Căutare
0
Coşul meu

Sisteme de Constructii

Nou
Adeziv si Glet pentru termosistem KERAKLIMA ECO

Adeziv si Glet de netezire mineral eco-compatibil, adecvat pentru aplicarea la rezistenţă mare şi deformabilitate ridicată a tuturor tipurilor de pano..

130,39 RON

Nou
Mortar cu Intarire Ultrarapida PRESTOCEM ECO

Mortar mineral eco-compatibil, tixotropic, cu priză şi întărire ultrarapide adecvat pentru fixare de mare rezistenţă, ideal în GreenBuildi..

72,96 RON

Nou
Tencuiala deumidificanta SANABUILD ECO

Tencuială minerală eco-compatibilă transpirantă cu silicaţi, specifică pentru reabilitarea şi deumidificarea zidurilor umede, ideală în GreenBui..

139,71 RON

Nou
Aditiv Mortar P5 ECO

Flexibilizant pe bază de apă, eco-compatibil, pentru aditivarea cu prestaţii ridicate a mortarelor de ciment şi a microbetonului, ideal în Green..

571,24 RON

Nou
Impregnant deumidificant SANABUILD ECO FONDO

Impregnant pe bază de apă eco-compatibil inhibitor al salinităţii şi promotor al transpirării, adecvat pentru tratarea zidurilor umede din cauza infil..

465,38 RON

Nou
Plasa V50 pentru Termosistem

Plasă de armare din fibră de sticlă rezistentă la alcali, adecvată pentru consolidarea gleturilor pe tencuieli noi sau de recuperat, studiată în..

490,52 RON

Nou
Glet pentru Tencuiala Deumidificanta SANABUILD ECO FINITURA

Glet de netezire mineral eco-compatibil transpirant cu silicaţi, potrivit pentru finisarea tencuielilor deumidificante, ideal în GreenBuilding. ..

139,71 RON

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)