Căutare
0
Coşul meu

Adezivi, Chituri si Sigilanti pentru Ceramica si Pietre Naturale

Nou
Adeziv H40 ECO FLOTEX

Adeziv mineral eco-compatibil pentru aplicarea şi prin suprapunere cu rezis­tenţă ridicată şi tixotropie crescută, ideal în GreenBuilding. Monocompone..

156,01 RON

Nou
Adeziv Mineral SUPER ECO

Adeziv mineral eco-compatibil pentru aplicarea de mare aderenţă şi rezisten­ţă, ideal în GreenBuilding. Monocomponent, cu emisii reduse de CO2, recicl..

71,16 RON

Nou
Chit FUGABELLA ECO 2-12

Chit mineral eco-compatibil bacteriostatic şi fungistatic natural stabilizat cu var natural pur NHL 5 pentru rosturi cu soliditate cromatică ridicată ..

129,19 RON

Nou
Sigilant FUGABELLA ECO SILICONE

Sigilant organic eco-compatibil siliconic acetic anti-mucegai cu elasticitate ridicată pentru rosturi de dilatare–deformare, ideal în Gree..

30,49 RON

Nou
Adeziv Bio BIOCALCE COLLAFLEX

Adeziv natural eco-compatibil, deformabil, din var pur natural NHL 3.5, conform normei EN 459-1, pentru montaj pietre naturale si placi ceramice, cu r..

130,01 RON

Nou
Adeziv H40 ECO FLEX

Adeziv mineral eco-compatibil pentru aplicarea chiar şi prin suprapunere cu rezistenţă ridicată şi deformare crescută la forfecare, ideal în GreenBuil..

130,01 RON

Nou
Chit FUGABELLA ECO PORTELANA 0-5

Chit mineral eco-compatibil bacteriostatic şi fungistatic natural stabilizat cu var natural pur NHL 5 pentru rosturi cu soliditate cromatică ridicată ..

121,52 RON

Nou
Sigilant FUGABELLA ECO PU

Sigilant organic eco-compatibil poliuretanic cu elasticitate ridicată pentru rosturi de dilatare–deformare, ideal în GreenBuilding. Fără s..

41,66 RON

Nou
Adeziv H40 ECO RAPID

Adeziv mineral eco-compatibil cu priză şi întărire ultrarapide pentru aplicare chiar şi prin suprapunere cu rezistenţă ridicată şi cu alunecare vertic..

132,74 RON

Nou
Chit FUGABELLA ECO EPOXI

Chit organic mineral eco-compatibil epoxidic pentru rosturi cu rezistenţă ridi­cată chimico-mecanică şi impermeabile de la 2 la 15 mm, ideal &icir..

341,85 RON

Nou
Chit Bio BIOCALCE STUCCO

Chit natural eco-compatibil, din var pur natural NHL 3.5, conform normei EN 459-1, pentru o chituire care respiră, ideal in GreenBuilding şi in Restau..

57,48 RON

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)