Căutare
0
Coşul meu

Lacuri si Uleiuri pentru Parchet

Daca nu doriti sa inhalati solventi si substante toxice, in timpul amenajarii interioare si dupa, protejati sau restaurati parchetul natural, cu lacuri si uleiuri ecologice, de la magazinul Ecobricolaj.ro.

Fara solventi! Fara miros! Calitate garantata!

Nou
Lac Parchet SLC ECO AQUA PUR

Lac pe bază de apă, ecologic, pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Monocomponent, respectă mediul si sănătatea operatorilor. Nu ..

565,03 RON

Nou
Lac Parchet cu Nivel Foarte Ridicat de Protectie SLC ECO AQUA PUR HP

Lac pe bază de apă, ecologic, pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Monocomponent, respectă mediul si sănătatea operatorilor. D..

775,83 RON

Nou
Lac Parchet pentru Trafic Extrem SLC ECO AQUA-PUR HPX

Lac pe bază de apă, ecologic, pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Bicomponent, cu un conţinut scăzut de solvenţi, respectă mediul şi..

981,05 RON

Nou
Lac Parchet Bio BIOCALCE PARQUET VERNICE

Lac BIOCALCE PARQUET VERNICE ecologic de la Kerakoll, lipsit in totalitate de solvenţi NMP şi formaldehidă, pentru protejarea naturală şi transpirantă..

0,00 RON

Nou
Gel pentru Chituire Parchet SLC ECO AQUA-PUR FLEX

Gel pe bază de apă, ecologic, pentru chituirea parchetului, ideal in Green Building. Monocomponent, cu un conţinut redus de solvent, respectă sănătate..

443,33 RON

Nou
Primer / Grund Parchet SLC ECO AQUA PUR BASIC

Primer / grund pe bază de apă, ecologic, pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Bicomponent, cu un conţinut redus de solvent, respectă ..

777,64 RON

Nou
Ulei Rasina pentru Lemn la Exterior SLC OIL-DECK HPX

Ulei-răşină eco-compatibil pentru tratarea pardoselilor şi a lucrărilor din lemn in exterior, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, respectă mediul ş..

461,46 RON

Nou
Ulei Parchet cu Nivel Foarte Ridicat de Protectie SLC ECO OIL-PUR HP

Ulei ecologic pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Monocomponent, respectă mediul şi sănătatea operatorilor. Uleiul Slc Eco Oil-Pur..

923,30 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)