Căutare
0
Coşul meu

Bioactivatori / Produse Enzimatice pentru Separatoare de Grasimi si Instalatii Sanitare

Bioactivatorii pentru separatoare de grasimi, sunt produse enzimatice special concepute pentru a decolmata si intretine biologic, separatoarele de grasimi si instalatiile sanitare aferente bucatariilor colective de la: restaurante, cantine, hoteluri.... sau capacitatilor de productie (procesatori industriali) care evacueaza grasimi organice: abatoare, fabrici de mezeluri si semipreparate din carne, producatori de ulei alimentar, unt, margarina,.... Produsele enzimatice oferite de OMC Sustainable Solutions SRL  descompun grasimea si degradeaza materia organica printr-un proces 100% ecologic, fara a va afecta instalatiile sanitare (asa cum se intampla in cazul folosirii produselor chimice care corodeaza). Grasimile depuse pe instalatia sanitara sau pe peretii separatoarelor de grasimi, a mini statiilor de epurare, nu numai ca le stranguleaza, blocandule in timp, dar si corodeaza. Tratand instalatiile (canalizarile), separatoarele de grasimi, ministatiile de epurare cu bioactivatori pentru grasimi, mariti durata de viata a acestora.

-20% Nou
Bioactivator Profesional / Produs Enzimatic pentru Separatoare de Grasimi si Instalatii Sanitare LC BAG

  Bioactivatorul LC BAG este conceput pentru a decolmata si intretine biologic, separatoarele de grasimi. Cu o formula bazata pe enzime ..

134,47 RON 167,65 RON

Nou
Detergent Bio Concentrat pentru Toate Suprafetele - Multiclean Eco

Detergentul Bio concentrat Multiclean Eco este un produs ecologic, special conceput astfel incat sa curete toate suprafetele: pardoseli, gresie, faian..

533,99 RON

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)