Căutare
0
Coşul meu

Amenajari Interioare si Exterioare

restaurare monumente istorice amenajari interioare si exterioare

amenajari exterioare amenajari interioare

Magazinul Ecobricolaj.ro va ofera materiale de constructii si solutii ecologice pentru amenajari interioare si exterioare.

Materialele oferite de noi sunt profesionale si garanteaza calitatea si durabilitatea lucrarii.

Consultati oferta de materiale ecologice pentru decorare. Puteti sa faceti amenajari interioare, amenajari exterioare si finisaje, cu produse ecologice, fara impact asupra sanatatii locatarilor si protejand mediul, in acelasi timp.

Oferta este foarte variata, puteti alege de la vopsele ecologice pana la vopsele bio, adezivi pentru ceramica, pietre naturale, chituri, adezivi pentru pardoseli si parchet, gleturi, tencuieli,..... , din gama ecologica sau gama bio.

Materialele din gama bio, sunt 100% naturale si se preteaza pentru reustaurarea monumentelor istorice sau restaurea cladirilor vechi. Ele sunt compatibile cu materialele folososite la constructia acestor cladiri, neexistand nici un risc de deterioare ulterioara a lucrarii.

Deasemenea le puteti folosi pentru case ecologice sau case verzi.

Vanzarea materialelor este insotita de consultanta tehnica necesara lucrarii dvs., astfel incat materialele cumparate sa raspunda 100% nevoilor dvs. si sa fie montate in conditii optime.

Nou
Acoperire Minerala Kerakover Eco Acrilex

Acoperire organică minerală eco-compatibilă, colorată in masă, ideală in GreenBuilding. Conţine materii prime reciclate, respectă mediul şi sănătatea ..

391,18 RON

Nou
Adeziv H40 ECO FLOTEX

Adeziv mineral eco-compatibil pentru aplicarea şi prin suprapunere cu rezis­tenţă ridicată şi tixotropie crescută, ideal în GreenBuilding. Monocompone..

176,96 RON

Nou
Adeziv Mineral SUPER ECO

Adeziv mineral eco-compatibil pentru aplicarea de mare aderenţă şi rezisten­ţă, ideal în GreenBuilding. Monocomponent, cu emisii reduse de CO2, recicl..

80,72 RON

Nou
Adeziv Parchet Slc Eco L34

Adeziv organic mineral ecologic, cu elasticitate ridicată, pentru aplicarea de mare rezistenţă a parchetului, ideal în GreenBuilding. Bicomponent..

242,78 RON

Nou
Adeziv&Glet BIOCALCE CAPPOTTO

Adeziv&Glet de netezire natural eco-compatibil din var natural NHL 3.5 conform normei EN 459-1, pentru lipirea şi netezirea foarte transpirantă a ..

144,36 RON

Nou
Ceara Parchet SLC ECO SILOCERA

Ceară eco-compatibilă pentru intreţinerea parchetelor tratate cu Slc Eco Cera, ideală in GreenBuilding. Monocomponent, respectă mediul şi sănătatea op..

67,25 RON

Nou
Chit FUGABELLA ECO 2-12

Chit mineral eco-compatibil bacteriostatic şi fungistatic natural stabilizat cu var natural pur NHL 5 pentru rosturi cu soliditate cromatică ridicată ..

146,54 RON

Nou
Fixativ pentru Consolidare Tencuieli Vechi  RASOBUILD ECO CONSOLIDANTE

Fixativ eco-compatibil pentru consolidarea tencuielilor vechi şi friabile, ideal in GreenBuilding. Pe bază de apă, respectă mediul şi sănătatea operat..

375,65 RON

Nou
Glet colorat BIOCALCE SILICATO PURO

Glet natural eco-compatibil colorat in masă cu hume şi minerale naturale, pe bază de silicat pur de potasiu stabilizat, ideal in GreenBuilding şi in R..

546,41 RON

Nou
Glet de netezire natural BIOCALCE INTONACHINO

Glet de netezire natural eco-compatibil din var natural pur NHL 3.5 conform normei EN 459-1 pentru finisajul foarte transpirant al tencuielilor, ideal..

104,97 RON

Nou
Lac Parchet SLC ECO AQUA PUR

Lac pe bază de apă, ecologic, pentru tratarea parchetului, ideal in Green Building. Monocomponent, respectă mediul si sănătatea operatorilor. Nu ..

565,03 RON

Nou
Sapun pentru Pardoseli SLC ECO SILOPARK

Săpun eco-compatibil pentru curăţarea pardoselilor şi a suprafeţelor, ideal in GreenBuilding. Concentrat in dispersie apoasă, fără solvenţi, respectă ..

34,03 RON

Nou
Sigilant FUGABELLA ECO SILICONE

Sigilant organic eco-compatibil siliconic acetic anti-mucegai cu elasticitate ridicată pentru rosturi de dilatare–deformare, ideal în Gree..

34,59 RON

Nou
Sigilant Pardoseli SLC ECO SIGIPARK

Sigilant eco-compatibil pentru protecţia pardoselilor prefinisate, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, respectă mediul şi sănătatea operatorilor. ..

108,41 RON

Nou
Solvent Parchet SLC ECO SILOMAC

Solvent eco-compatibil pentru indepărtarea petelor şi a reziduurilor de adezivi organici pentru parchet, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, respec..

49,24 RON

Nou
Vopsea Antirugina si Anticoroziva KERADECOR ECO SINTCROM

Vopsea antirugină şi anticorozivă organică, minerală, eco-compatibilă, ideală in GreenBuilding. Conţine materii prime reciclate, respectă mediul şi să..

166,09 RON

Nou
Vopsea de Interior KERADECOR ECO COLOR

Vopsea transpirantă organică, minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşini vinilice in apă, acoperire şi umplere cu efect opac, ideală in GreenBuildin..

264,26 RON

Nou
Vopsea de Interior Lavabila, rezistenta la mucegai, KERADECOR ECO PAINT

Vopsea organică minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşini stiren-acrilice cu apă, lavabilă, rezistentă la mucegaiuri, ideală in GreenBuilding. Conţ..

361,62 RON

Nou
Vopsea Interioara Antimucegai KERADECOR ECO ACTIV PAINT

Vopsea organică minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşini vinilversatice cu apă, transpirantă şi cu mare putere igienizantă, ideală in GreenBuildin..

379,01 RON

Nou
Vopsea Interior Superlavabila, rezistenta la mucegai, KERADECOR ECO SUPER PAINT

Vopsea organică minerală, eco-compatibilă, pe bază de răşini stiren-acrilice cu apă, superlavabilă, rezistentă la mucegaiuri, ideală in GreenBuilding...

488,54 RON

Nou
Vopsea Kerakover Eco Quarzite efect opac

Vopsea pe bază de apă cu cuarţ, organică, minerală, eco-compatibilă, pe bază stiren-acrilică, cu aditivi anti-biodeterioratori, acoperire cu efect opa..

534,61 RON

Nou
Adeziv Bio BIOCALCE COLLAFLEX

Adeziv natural eco-compatibil, deformabil, din var pur natural NHL 3.5, conform normei EN 459-1, pentru montaj pietre naturale si placi ceramice, cu r..

147,47 RON

Nou
Adeziv H40 ECO FLEX

Adeziv mineral eco-compatibil pentru aplicarea chiar şi prin suprapunere cu rezistenţă ridicată şi deformare crescută la forfecare, ideal în GreenBuil..

147,47 RON

Nou
Adeziv Parchet Slc Eco L34 Plus

Adeziv organic mineral certificat, ecologic cu elasticitate ridicată pentru aplicarea de mare rezistenţă a parchetului, ideal în GreenBuilding. ..

316,67 RON

Nou
Chit FUGABELLA ECO PORTELANA 0-5

Chit mineral eco-compatibil bacteriostatic şi fungistatic natural stabilizat cu var natural pur NHL 5 pentru rosturi cu soliditate cromatică ridicată ..

137,84 RON

Afişare 1 - 25 din 54 (3 pagini)